Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για δωρεάν υπηρεσία music streaming από την Amazon

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Billboard, η Amazon προετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της υπηρεσία music streaming. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα πρόκειται για κάτι σε στυλ ραδιοφωνικού σταθμού ή on-demand, πάντως θα υπάρχουν διαφημίσεις και βασικός σκοπός της Amazon είναι να υπενθυμίσει την παρουσία της στην Spotify, που είναι η μεγάλη δύναμη στη συγκεκριμένη αγορά. Η υπηρεσία δεν αποκλείεται να λανσαριστεί μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε και θα διαφημιστεί μέσω των Echo speakers. Ο κατάλογος των προσφερόμενων κομματιών θα είναι περιορισμένος και λέγεται οτι η Amazon απόκτησε τις απαραίτητες άδειες, προτείνοντας στις εταιρείες η πληρωμή να γίνεται ανά stream. Σίγουρα πρόκειται για μια καλή επιλογή, έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε οικονομική υποχρεωση εκ μέρους των χρηστών. Από εκεί και πέρα η εταιρεία ίσως το βλέπει και ως ένα σκαλοπάτι πριν το Amazon Music που έχει δεκάδες εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*