Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για την πλοκή του επιτραπέζιου Wolfenstein

*
Η Archon Studio λάνσαρε καμπάνια στο Kickstarter για το Wolfenstein: The Board Game. Μέσα σε μόλις λίγες ώρες, το επιτραπέζιο παιχνίδι, όχι μόνο έφτασε το στόχο των $50.000, αλλά ξεπέρασε τα $229.249, με την καμπάνια του να αναμένεται να τρέξει μέχρι και τις 28 Απριλίου. Το επιτραπέζιο θα έρθει με 182 κάρτες, 16 map tiles και 55 μινιατούρες, συμπεριλαμβανομένων αυτές των B.J. Blazkowicz, Anya Oliwa, Max Hass, Set Roth, Klaus Kreutz και Mombate.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού, στα τέλη των '50s, ο Adolf Hitler, ο οποίος πλησιάζει τα 70, ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας του που επιδεινώνεται, αλλά και για την όλο και μεγαλύτερη επιρροή του Wilhelm Strasse που θέλει διακαώς να τον αντικαταστήσει. Έτσι δημιουργεί δύο ομάδες μελέτης και κρύβεται μέσα στο ενισχυμένο Castle Wolfenstein. Της μίας ομάδας ηγείται ο General Oscar von Grim και της άλλης ο Professor Solomon Bevli. Κάπως έτσι, τα πράγματα γίνονται δύσκολα καθώς ο BJ Blazkowicz και οι σύντροφοί του αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή με σκοπό να αλλάξουν τον κόσμο.


Το Wolfenstein: The Board Game αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*