Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλαπλές επιλογές bitrate στα του ήχου έρχονται στο Netflix

*
To Netflix προχωράει σε μία ακόμη σημαντική αναβάθμιση της υπηρεσίας του, αφού από σήμερα θα προσφέρει πολλαπλές επιλογές bitrate στα του ήχου, έτσι ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα η απόδοση με την ταχύτητα σύνδεσης. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η αν η γραμμή του χρήστη έχει τη δυνατότητα, το Netflix θα προσφέρει πολύ καλύτερης ποιότητας ήχο. Συγκεκριμένα, το high-quality audio του Netflix θα ανεβάσει το maximum bitrate του 5.1 audio mix στα 640 kbps και του Dolby Atmos mix στα 768 kbps. Αν η σύνδεσή σας είναι πιο αργή, το bitrate θα μπορεί να πέσει στα 192 kbps, με σκοπό να μη δημιουργεί πρόβλημα στο buffer του video. Μπορείτε να δείτε ένα σχετικό video που εξηγεί κάποια πράγματα πιο αναλυτικά, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*