Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστέθηκε υποστήριξη Dolby Atmos στο Apple Music

*
Τον περασμένο μήνα η Apple ανακοίνωσε τα πλάνα της να προσθέσει Dolby Atmos στο Apple Music, δίχως επιπλέον κόστος. Τώρα, η εταιρεία αναφέρει ότι το Dolby Atmos είναι ήδη διαθέσιμο για streaming. Όπως έχει ενημερώσει ήδη η Apple, η υπηρεσία streaming θα παίζει αυτομάτως μουσική σε Dolby Atmos σε όλα τα AirPods και Beats earbuds και headphones, με H1 ή W1 chip. Το ίδιο ισχύει με όλα τα ενσωματωμένα ηχεία στις νεότερες εκδόσεις των iPhone, iPad και Mac.

Επίσης η Apple έχει υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν εύκολα περιεχόμενο Dolby Atmos, προσφέροντας προσαρμοσμένα playlists και ειδικά badges. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πόσα ακριβώς τραγούδια είναι διαθέσιμα, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι χιλιάδες θα υποστηρίζουν Dolby Atmos κατά το λανσάρισμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*