Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόστιμο μαμούθ 5 δισ. στο Facebook για το Cambridge Analytica

*
Φαίνεται πως το πρόστιμο που θα δεχτεί το Facebook για την υπόθεση Cambridge Analytica και τη διαρροή προσωπικών στοιχείων 87 εκατομμυρίων χρηστών θα είναι υπερβολικά «τσουχτερό». Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εμπορίου (FTC) αποφάσισε με 3 ψήφους υπέρ (Ρεπουμπλικάνοι) και 2 κατά (Δημοκρατικοί) να εισηγηθεί πρόστιμο 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την πλατφόρμα, θέλοντας ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο να τελειώσει και την υπόθεση που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2018 και προκάλεσε σάλο.

Η υπόθεση μεταφέρεται πλέον λογικά στο Κογκρέσο και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ το ύψος του προστίμου θα επικυρωθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Αν τελικά μείνει σε αυτό το ποσό θα είναι το μεγαλύτερο που έχει επιβληθεί ποτέ σε εταιρεία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*