Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη φυλάκιση για ηλεκτρονική πειρατεία στην Ελλάδα

*
Η πρώτη ποινή φυλάκισης για ηλεκτρονική πειρατεία στην Ελλάδα είναι γεγονός, όπως ανακοίνωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής. Η απόφαση έχει να κάνει με ποινή κάθειρξης πέντε ετών για ιδιοκτήτη ιστότοπου, από τον οποίο γινόταν διανομή πειρατικού περιεχομένου για games, μουσική, βιβλία και ταινίες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις σελίδες greekstars.net και greekstars.co. Κατά του ιδιοκτήτη είχαν ασκηθεί 4 ποινικές διώξεις από το 2009 έως και το 2012, ωστόσο συνέχιζε τη δράση του απλά αλλάζοντας κάποιες φορές απλά το domain name.

Μάλιστα, είχε προηγηθεί και εναντίον του τελεσίδικη απόφαση καταδίκης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε β’ βαθμό για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων (για το greekstars.biz). Η ΕΠΟΕ δήλωσε ικανοποιημένη από την απόφαση και σημείωσε τη σημασία της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Δεν είχε ξανα γίνει με ένα άλλο site? Που είχαν κάνει και πορεία κάποιοι, ήμουν πολύ μικρός αλλά το θυμάμαι

*