Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πτώση 7% στη μετοχή της Sony μετά τα νέα για το deal Microsoft-Activision Blizzard

*
Η μετοχή της Sony έπεσε 7% στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μετά την ανακοίνωση για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Όπως σημειώνουν άνθρωποι που παρακολουθούν τα οικονομικά, πρόκειται για την χαμηλότερη τιμή που κλείνει η μετοχή της ιαπωνικής εταιρείας από τον Οκτώβριο του 2021, δείχνοντας πως οι αγορές αντέδρασαν στο μεγάλο άνοιγμα του αντιπάλου άμεσα. Ωστόσο, αρκετοί σημειώνουν πως με τις κυκλοφορίες των God of War PC, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Horizon Forbidden West και Gran Turismo 7, αλλά και με τη συνεχώς αυξανόμενη ροή κονσολών PS5 στην αγορά, η κατάσταση θα βελτιωθεί άμεσα. Μέσα σε όλα, εκτιμάται πως και η Sony θα κάνει κάποια σημαντική ανακοίνωση σύντομα που ίσως βελτιώσει αρκετά την κατάσταση σε αυτό το επίπεδο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*