Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως θα περάσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας στο Apple Wallet ή στο Android smartphone σας

*
Update 03/11/21: Πέραν της πρότασης που είχαμε από την εταιρεία SoftOne, και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης δημιούργησε μια εφαρμογή με την ονομασία Covid Free GR Wallet, η οποία απλοποιεί τη διαδικασία και περνάει με απλό τρόπο τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης ή τα αποτελέσματα εργαστηριακών ελέγων στο κινητό σας με τον ίδιο τρόπο. Είναι ήδη διαθέσιμα για κινητά και tablets με λειτουργικό iOS και Android.

Original Story: Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι πλέον πραγματικότητα για όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές υπηρεσίες και εταιρείες. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν υποστηρίζεται επίσημα η μεταφορά τους στο Apple Wallet ή κάποιο πορτοφόλι στο Android. Έτσι, υπάρχει λύση. Η Softone δημιούργησε το Softone Covid Pass για να σας βοηθήσει να περάσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το Green Pass σας, είτε έχετε κινητό με iOS, είτε με Android. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία χρειάζεται να κάνετε τα παρακάτω βήματα.




iOS
1) Επισκεφθείτε το https://covidpass.soft1.eu/ από τον browser του κινητού σας.
2) Σαρώστε τον κωδικό QR του πιστοποιητικού ή πληκτρολογήστε τον κωδικό εγγράφου.
3) Αποθηκεύστε το ψηφιακό αντίγραφο που θα δημιουργηθεί στο Apple Wallet σας ακολουθώντας την κλασική διαδικασία που θα σας υποδείξει η συσκευή.

Android
1) Επισκεφθείτε το https://covidpass.soft1.eu/ από τον browser του κινητού σας.
2) Σαρώστε τον κωδικό QR του πιστοποιητικού ή πληκτρολογήστε τον κωδικό εγγράφου
3) Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή wallet όπως το Soft1One Pass για να αποθηκεύσετε το έγγραφο σε μορφή καρτέλας.
4) Αποθηκεύστε το ψηφιακό αντίγραφο που θα δημιουργηθεί στη συσκευή σας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • dsmaug
    • Ερώτηση κρίσεως:
      Γιατί πρέπει να κάνω request σε έναν ιστότοπο (https://covidpass.soft1.eu), να scanαρω το πιστοποιητικό μου και να μπεί στο wallet? Αφού μπορώ να το κατεβάσω σε pdf στο κινητό μου. θα μπορούσε να γίνει από εκεί import ως file.
      To request στον ιστότοπο είναι ασφαλές; Κρατούνται τα δεδομένα? Πωλούνται τα δεδομένα;

*