Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σήμανση για όρια ταχύτητας και κάμερες ελέγχου ταχύτητας στους ελληνικούς χάρτες του Google Maps

*
Με την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Google Maps, η εφαρμογή αποκτά σήμανση για όρια ταχύτητας αλλά και τη θέση καμερών ελέγχου ταχύτητας στο δρόμο.

Οι χώρες στις οποίες έρχονται οι συγκεκριμένες λειτουργίες είναι αρκετές και ανάμεσά τους είμαστε και εμείς: Αυστραλία, Βραζιλία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Μεξικό, Ρωσία, Ιαπωνία, Ανδόρα, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιορδανία, Κουβέιτ, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Μαρόκο, Ναμίμπια, Ολλανδία, Νορβηγία, Ομάν, Πολωνία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβακία, Νότιος Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Τυνησία και Ζιμπάμπουε.


Μπορεί αυτά τα χαρακτηριστικά να έχουν προστεθεί στην εφαρμογή, όμως σε συγκεκριμένες χώρες δεν είναι προσβάσιμα στο χρήστη λόγω νομοθεσίας. Στην Ελλάδα για την ώρα φαίνεται πως λειτουργούν χωρίς πρόβλημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*