Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε COSMOTE TV τα UEFA Champions League και UEFA Europa League μέχρι το 2021

*
Η COSMOTE TV ανακοίνωσε πως έκλεισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των UEFA Champions League και UEFA Europa League μέχρι και για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Οι αγώνες μέχρι και τότε θα μεταδίδονται αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE Sport και συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν: 137 αγώνες UEFA Champions League ανά περίοδο (από τα Play Off μέχρι και τον τελικό), 205 αγώνες UEFA Europa League (από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό) και το UEFA Super Cup. Όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται αποκλειστικά και σε HD στα κανάλια COSMOTE Sport, αλλά και μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Replay TV για ετεροχρονισμένη θέαση και μέσω του COSMOTE TV Go για πρόσβαση μέσω κινητού, tablet ή laptop.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*