Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική ανανέωση για το layout του Battle.net

*
Η Blizzard προχώρησε σε μια σημαντική ανανέωση του Battle.net προσφέροντας πλέον στους παίκτες ένα πιο «φρέσκο» layout. Μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών, η νέα έκδοση της πλατφόρμας είναι διαθέσιμη για όλους και προσφέρει περισσότερες ευκολίες στην οργάνωση των παιχνιδιών που έχει κάθε χρήστης της. Το τμήμα της οθόνης σας που θα καλύπτει τα νέα για τα παιχνίδια θα προσφέρει περισσότερες ευκολίες, ενώ και ο τομέας social με τη δραστηριότητα όλων των φιλικών accounts έχει αρκετές περισσότερες επιλογές. Η πλοήγηση θα είναι πλέον δυνατή και με τη χρήση πληκτρολογίου, ενώ ένα νέο hub για τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις των downloads θα κάνει την εμφάνισή του. Η διάθεση του νέου layout θα γίνει σε κύματα, οπότε απλά θα χρειαστεί να περιμένετε τη σειρά σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*