Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική αύξηση των ωρών θέασης σε Twitch, Facebook Gaming και YouTube το 2021

*
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο Video Game Live Streaming Trends Report της Stream Hatchet για το 2021, αύξηση σημείωσαν οι ώρες θέασης σε Twitch, Facebook Gaming και YouTube, σε ποσοστό 21%. Όπως αναφέρει η εταιρεία αναλύσεων, η μερίδα του λέοντος από το σύνολο των ωρών θέασης το περασμένο έτος ανήκει στο Twitch, που κατέχει το 71% της πίτας.

Πιο δημοφιλή αναδείτηκαν τα open world games, με τα Minecraft, Grand Theft Auto V και Rust να συγκεντρώνουν 4,28 δισ. ώρες το 2021. Ακολούθησαν σε δημοφιλία τα shooters και τα battle royales, όπου τα Fortnite, Garena Free Fire, Valorant, PUBG Mobile και Call of Duty: Warzone συγκέντρωσαν 1 δισ. ώρες θέασης.


"Αυτό που είναι ξεκάθαρο στην τελευταία μας έκθεση είναι ότι ο τομέας του video game live-streaming έχει κατορθώσει να αποσπάσει ένα μεγάλο μέρος των ωρών θέασης από την αύξηση που σημείωσαν οι πλατφόρμες κατά τη διάρκεις της πανδημίας", δήλωσε ο Eduard Monsterrat, CEO της Stream Hatchet.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*