Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στέλεχος του PlayStation απολύεται μετά από κατηγορίες για παιδεραστία

*
Η Sony επιβεβαίωσε πως προχώρησε στην απόλυση στελέχους του PlayStation μετά από κατηγορίες για παιδεραστία. Ο George Cacioppo ήταν αντιπρόεδρος στο τμήμα του PlayStation Network από του 2013 και φαίνεται πως έπεσε στα δίχτυα μιας ομάδας που δίνει μάχη κατά της παιδεραστίας στην προσπάθειά του να έρθει σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο. Η ομάδα είχε δημιουργήσει το προφίλ ενός 15χρονου, τον οποίο ο Cacioppo προσκάλεσε σπίτι του μέσα από ειδική εφαρμογή online dating με σκοπό την σεξουαλική πράξη. Η ομάδα προσέγγισε μάλιστα τον Cacioppo και έφτασε έξω από το σπίτι του, όπου και υποτίθεται ότι θα γινόταν η συνάντηση με τον 15χρονο. Ο ίδιος φορούσε μια μπλούζα με το λογότυπο του PlayStation που ταιριάζει και με όσες είχε στείλει μέσα από το προφίλ του στην εφαρμογή. Η ομάδα People vs Preds δήλωσε πως δημοσίευσε το video καθώς η τοπική αστυνομία αρνείται να συνεργαστεί με γκρουπ σαν αυτά που δρουν αυτόνομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*