Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 1,8 δισ. οι ενεργοί χρήστες του YouTube

*
Όπως ανακοινώθηκε, οι εγγεγραμμένοι χρήστες του YouTube που παρακολουθούν video μέσω της πλατφόρμας έχει ανέβει στα 1,8 δισ. Για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, αναφέρουμε τα 1,7 δισ. χρηστών τον Ιούνιο του 2017. Η ανακοίνωση έγινε από τη CEO της εταιρείας Susan Wojcicki κατά τη διάρκεια της παρουσίασης YouTube Brandcast. Επίσης, η Wojcicki αναφέρθηκε σε μια σειρά από άλλα θέματα, όπως τα υπερ και τα κατά του YouTube ως ανοιχτής πλατφόρμας. Από τη μία, ο κόσμος έρχεται ολοένα και πιο κοντά, από την άλλη, πολλοί έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Σύμφωνα πάντα με τη Wojcicki, το σημαντικό είναι να υπάρχει ανάπτυξη με τρόπο που αντανακλά την υπευθυνότητα. Τέλος, μερικές από τις επερχόμενες αλλαγές που ανακοίνωσε η CEO, περιλαμβάνουν μια νέα επιλογή εγκρίσεων για την πλατφόρμα YouTube Kids και την πρόσληψη 10.000 νέων moderators.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*