Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα δικαστήρια η Apple για το πλήκτρο “buy” στο iTunes

*
Η ψηφιακή εποχή έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σχετικά με την κατοχή ενός προϊόντος μετά την αγορά του και η Apple αντιμετωπίζει μια αγωγή για το πλήκτρο “buy” του iTunes. Η υπόθεση δικάζεται στο Σακραμέντο των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της πλευράς που κινείται κατά της Apple σημειώνει πως «ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει επακριβώς τι του ανήκει και τι όχι, αλλά και ότι η Apple μπορεί να του αναιρέσει την πρόσβαση στο περιεχόμενο που του έχει πουλήσει, όπως έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν». Μάλιστα, τονίζει πως μπορεί το περιεχόμενο να συνεχίζει να βρίσκεται στην ψηφιακή πλατφόρμα της εταιρείας, αλλά ο όρος “buy” (αγορά) δίνει στον καταναλωτή να κατανοήσει πως αγοράζει κάτι που θα του ανήκει από εκεί και στο εξής. Η Apple προσπάθησε να ακυρώσει τα επιχειρήματα αυτά, σημειώνοντας πως κανένας «λογικός καταναλωτής» δεν πιστεύει πως ένα προϊόν που αγοράζει από το iTunes μένει εκεί για πάντα, ενώ χαρακτήρισε «εικασίες» το επιχείρημα πως το περιεχόμενο εξαφανίζεται για τους χρήστες. Η υπόθεση πάει τελικά σε δίκη και μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί, που σίγουρα μπορεί να παίξει μεγαλύτερο ρόλο για όσα θα ακολουθήσουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*