Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά επιτραπέζιο Slay the Spire (trailer)

Το card-based roguelike game Slay the Spire θα αποκτήσει το δικό του επιτραπέζιο. Η Contention Games ανακοίνωσε πως ετοιμάζει την επιτραπέζια έκδοση του παιχνιδιού της Mega Crit Games, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα περιέχει και co-op mode με έως και 4 παίκτες. Το πώς ακριβώς θα δουλεύει αυτό το σύστημα δεν το γνωρίζουμε ακόμα.

Το Slay the Spire κυκλοφόρησε το 2017 σε early access και περιείχε λίγους χαρακτήρες και χάρτες. Περισσότερο υλικό ακολούθησε μήνες μετά το launch του, κάνοντάς το μετά από καιρό ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια του είδους του. Κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android, iOS και PC. Το επιτραπέζιο Slay the Spire αναμένεται την άνοιξη του 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*