Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά μίνι-σειρά του Netflix για την Formula 1

*
Η Formula 1 και το Netflix ανακοίνωσαν την σύμπραξη τους για την δημιουργία μίας μίνι-σειράς που θα αφορά την σεζόν 2018 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της FIA. Η κοινή αυτή πορεία θα πάψει να είναι σε ισχύ με την ανακήρυξη του Πρωταθλητή και τα αποτελέσματα αυτής, θα φανούν επί της μικρής οθόνης, στις αρχές του 2019. Η μεγάλη προσδοκία του Netflix είναι να βυθίσει τους θεατές στον μαγικό κόσμο της Formula 1, προσφέροντας εντυπωσιακά πλάνα από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και την προσωπική ζωή των οδηγών. Η πρόσβαση που παρέχεται στους συντελεστές είναι πρωτοφανής. Από την ομάδα management του θεσμού έως τους ιδιοκτήτες των ομάδων, όλοι θα βγουν στο προσκήνιο για να δώσουν την δική τους σκοπιά για το παρόν και το μέλλον του μαγικού αυτού κόσμου.

Ο τηλεοπτικός κολοσσός έχει επιφορτιστεί με την δημιουργία 10 επεισοδίων για την σεζόν που διανύουμε και τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί, αποτελούν εχέγγυα των υψηλών προδιαγραφών του project. Οι James Gay Rees (Senna) και Paul Martin θα αναλάβoυν την παραγωγή και η Sophie Todd θα είναι η παρουσιάστρια. Τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη εκατέρωθεν, είναι πολύ ενθουσιώδη για το όλο εγχείρημα αφού η προσέλκυση νέου κοινού από το ένα μεγάλο γκρουπ στο άλλο, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και το μόνο που απομένει να δούμε είναι τι θα καταγράψει ο φακός στους επόμενους πολύ ενδιαφέροντες μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*