Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά το επιτραπέζιο Street Fighter: The Miniatures Game

*
Μπορεί τα παιχνίδια πολεμικών τεχνών όπως το Street Fighter να μην είναι ιδανικά για μεταφορά σε επιτραπέζια μορφή, όμως η Jasco Games αποφάσισε να κάνει πράξη τα πλάνα της. Προκειμένου να χρηματοδοτήσει το όλο project, αποφάσισε να τρέξει καμπάνια μέσω Kickstarter. Μάλιστα, μέσα σε πέντε ημέρες έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό που ξεπερνάει τα $750.000. Στο Street Fighter: The Miniatures Game οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται σε grid-based επίπεδα, όπου το καθένα έχει το δικό του destructible terrain και υπάρχει υποστήριξη για versus, free-for-all και team battle game modes. Κάθε παίκτης ξεκινάει παίρνοντας δύο κάρτες από το deck των μαχητών και κινείται στο board. Η απόσταση που μπορούν να διανύσουν εξαρτάται από τον αριθμό που αναγράφεται στην κάρτα. Σε κάθε γύρο υπάρχουν δύο επιπλέον διαθέσιμες ενέργειες. Μπορείτε να κινηθείτε ξανά, να τραβήξετα μια κάρτα ή να παίξετε μια κάρτα.



Οι κάρτες μπορεί να αφορούν strike attacks, projectiles, special attacks ή ακόμα και κάποιο event. Ο βαθμός επιτυχίας κάθε κάρτας, εξαρτάται από τη ζαριά που θα φέρετε. Ακόμα, υπάρχουν και αμυντικές κινήσεις αλλά και αντεπιθέσεις. Ξανά, ρίχνοντας το ζάρι καθορίζεται αν οι αντίπαλοι σας επιφέρουν ζημιά ή όχι. Για τη βασική έκδοση του παιχνιδιού θα πρέπει να συνεισφέρετε $80 και αυτή θα περιλαμβάνει 8 φιγούρες. Για την ώρα έχουν αποκαλυφθεί οι Guile, Blanka και E. Honda, με την κατασκευάστρια εταιρία να υπόσχεται ακόμα εννέα. Σε περίπτωση που καταβάλετε $140, θα αποκτήσετε όλα τα παραπάνω, συν τέσσερα expansion packs, καθένα από τα οποία θα περιλαμβάνει τέσσερεις επιπλέον χαρακτήρες από συγκεκριμένους τίτλους της σειράς Street Fighter. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*