Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταματά η κυκλοφορία του Official Xbox Magazine

*
Τέλος εποχής για το Official Xbox Magazine, το οποίο ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2001. Τα τελευταία μέλη του προσωπικού του απολύθηκαν πριν από λίγες ημέρες, κάνοντας έτσι το OXM το έκτο περιοδικό της media company Future που διακόπτεται. Το τέλος του OXM έρχεται μέσα στο ίδιο έτος με την επικείμενη κυκλοφορία του Xbox Series X, αλλά και λίγες ώρες μετά από ένα tweet του επίσημου λογαριασμού του περιοδικού στο Twitter που προωθούσε συνδρομή στο περιοδικό.

Από τη μεριά της, η Future σχολίασε πως η καθοδική πορεία του retail στα video games επηρέασε τις πωλήσεις του περιοδικού της, αναγκάζοντάς τη να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα ειδοποίησε freelancers για μείωση μισθών, με ορισμένα budgets να μηδενίζονται πλήρως.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*