Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Ελλάδα έρχεται επίσημα η Amazon

*
H Amazon έρχεται και επίσημα στη χώρα μας, με στόχο την επικοινωνία της χώρας μας και της νοτιοανατολικής Ευρώπης γενικότερα στο δίκτυο της Amazon Web Services. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκπρόσωποι της Amazon συναντήθηκαν με τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, και υπέγραψαν ένα Μνημόνιο Συνεργασίας που δίνει έμφαση τόσο στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης, όσο και σε επίπεδο ψηφιακών υποδομών και καινοτομίας, με προγράμματα όπως τα Cloudstart, AWS Educate και AWS Activate.

O κ. Πιερρακάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως αυτή η επένδυση σηματοδοτεί την αυξανόμενη σημασία της Ελλάδας ως περιφερειακός κόμβος στην παγκόσμια τεχνολογική αγορά και πως η εξέλιξη θα βοηθήσει τη χώρα να κάνει βήματα μπροστά στον τομέα του cloud computing. Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Public Sector Europe της Amazon Web Services, Cameron Brooks, σημείωσε πως η πελατειακή βάση της Amazon στη χώρα μας ήταν συνεχώς αυξανόμενη και κάτι τέτοιο οδήγησε στη σημαντική αυτή εξέλιξη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • darkwolf8
    • Μιλαμε για μεγαλη κινηση.Εχω ψωνισει απο εκει.Μιλαμε για πολυ σοβαρο site και αξιοπιστο.Εντυπωση μου εκανε σε μια παραγγελια μου που αδυνατουσε το μαγαζι να μου στειλει ενα προιον και μου στειλανε τα λεφτα πισω και ενα mail οτι δεν ηταν δυνατον να γινει η παραγγελια.Στο ebay θα ειχαμε τρεχαματα.

*