Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην ιδιοκτησία της MOBA Network πέρασε το ResetEra.com

*
To ResetEra, ένα από τα μεγαλύτερα gaming forums, εξαγοράστηκε από τη σουηδική εταιρεία ΜΜΕ, MOBA Network, έναντι $4,5εκ. Η συγκεκριμένη έχει υπό την ιδιοκτησία της και άλλες κοινότητες gamers, όπως οι σελίδες Mobafire.com, Dotafire.com και Smitefire.com. Με την προσθήκη του ResetEra, η MOBA Network ελπίζει να επεκτείνει τα έσοδά της από διαφημίσεις, μέσω της βάσης χρήστών του forum.

"Τα έσοδα του ResetEra.com' προέρχονται από διαφημίσεις και συνδρομές των μελών. Η MOBA Network βλέπει σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσει τα έσοδά της από διαφημίσεις, μέσω ενός υψηλότερου μεριδίου άμεσων πωλήσεων, υιοθέτησης νέων μεθόδων προ΄σθησης και μακροχρόνιας στρατηγικής ανάπτυξης. Για τον λόγο αυτό, η MOBA Network, εκτιμά ότι το ResetEra.com μπορεί να αυξήσει σημαντικά της πωλήσεις της το 2022, διατηρώντας παράλληλα τα περιθώρια κέρδους της", αναφέρει το δελτίο τύπου της MOBA Network.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*