Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 10 Μαΐου η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ God of War: Raising Kratos

*
Όπως ανακοινώθηκε, το ντοκιμαντέρ God of War: Raising Kratos θα είναι διαθέσιμο για όλους, μέσω του επίσημου καναλιού του PlayStation στο YouTube από 10 Μαΐου 2019. Η Sony Santa Monica προέβη στη σχετική ανακοίνωση μέσω Twitter και το video θα είναι προσβάσιμο από την ερχόμενη Παρασκευή στις 10:01 πμ. Η παραγωγή καταγράφει μια πορεία πέντε ετών που χρειάστηκε για το reboot μιας από τις πλέον επιτυχημένες σειρές στο χώρο του gaming. Το ρίσκο ήταν μεγάλο, όμως το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους όσους πίστεψαν στο project. Η αποδοχή από κοινό και κριτικούς ήταν καθολική και όλοι αναμένουν με αγωνία τη συνέχεια των περιπετειών του Kratos. Αν τώρα θέλετε να πάρετε μια γεύση από το ντοκιμαντέρ, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω trailer. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*