Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο στόχαστρο της Nintendo YouTuber με αναρτήσεις που περιέχουν soundtracks από παιχνίδια της

*
YouTuber που ανεβάζει soundtracks από παιχνίδια της Nintendo, υποστηρίζει ότι η ιαπωνική εταιρεία έχει μπλοκάρει πάνω από 1.300 σχετικά videos το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για τον GilvaSunner, το κανάλι του οποίου έχει πάνω από 500.000 subscribers. Όπως αναφερει σε ανάρτησή του στο Twitter η Nintendo έχει μπλοκάρει videos με soundtrack από παιχνίδια όπως το The Legend of Zelda: Twilight Princess, το Super Mario Galaxy και πολλά άλλα. Μάλιστα το 2019, ο GilvaSunner είχε λάβει ειδοποίηση ότι η Nintendo Japan είχε υποβάλλει στην πλατφόρμα αίτημα να κατέβουν τα συγκεκριμένα videos. Η διαδικασία καθυστέρησε αρκετούς μήνες, όμως τη στιγμή αυτή τα περισσότερα videos έχουν κατέβει από το κανάλι.

Στο παρελθόν ο GilvaSunner είχε δηλώσει ότι δεν βγάζει χρήματα από τα videos και δεν είναι εξαγριωμένος, ούτε του προκαλεί έκπληξη η κίνηση της Nintendo, απλά απογοητευμένος γιατί δεν έχει εναλλακτική.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*