Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συμφωνία με μουσικό περιεχόμενο μεταξύ Facebook και Sony ATV Music

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναμεταδίδει το Bloomberg η Facebook και η Sony/ ATV Music Publishing κατέληξαν σε συμφωνία που θα επιτρέπει στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, να χρησιμοποιούν μουσική στα βίντεο που ανεβάζουν. Παρόλο που δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πολλές λεπτομέρειες για τη συμφωνία, είναι βέβαιο πως πρόκειται για ένα βήμα που θα βοηθήσει το Facebook να ξεπεράσει μια σειρά από θέματα που αντιμετωπίζει αναφορικά με πνευματικά δικαιώματα. Επιπλέον, οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται με τη Sony Music, θα μπορούν να κερδίζουν χρήματα από τα δικαιώματα των τραγουδιών που κάνουν post οι χρήστες. Σε δηλώσεις για το θέμα προέβη ο CEO της Sony/ATV Martin Bandier που εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι, η Facebook αναγνωρίζει την προστιθέμενη αξία της μουσικής στις υπηρεσίες της και οι τραγουδοποιοί θα μπορούν πλέον να επωφελούνται από τη χρήση των συνθέσεών τους στο Facebook. Τέλος, παρόμοιες συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξυ Facebook και Warner Music Group.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*