Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία Facebook και ESL για το streaming

*
Το Facebook ανακοίνωσε ένα καινούργιο αποκλειστικό streaming deal με το ESL, ένα από τα μεγαλύτερα esports leagues του κόσμου. Αυτό σημαίνει πως το Facebook θα κάνει streaming αγώνες από τα Counter Strike: Global Offensive και Dota 2 από το ESL One, αλλά και του CS:GO Pro League. Το streaming θα ξεκινήσει με το ESL One Genting 2018, στο οποίο οι παίκτες διεκδικούν το έπαθλο των $400.000. Στο deal μεταξύ Facebook και ESL περιλαμβάνεται επίσης η δυνατότητα VR Streaming, κάτι που μπορεί να δώσει το προβάδισμα στο Facebook απέναντι στο Twitch και το YouTube. Ο Leo Olebe, global director του Facebook Games Partnerships στο ESL σχολίασε σχετικά πως «η δυνατότητα παρακολούθησης esports σε 1080p και σε VR υπογραμμίζει την δέσμευση μας να προσθέτουμε όλο και περισσότερους τρόπους παρακολούθησης και αλληλεπίδρασης με υλικό από τα esports για τους fans μας».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*