Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία μεταξύ Microsoft και Discord

*
Πολύ σύντομα, οι κάτοχοι Xbox One θα μπορούν να συνδεθούν με τους φίλους τους εύκολα, με τη βοήθεια του Discord. Μάλιστα θα παρέχεται η δυνατότητα σύνδεση του λογαριασμού των χρηστών στο Xbox Live με τον αντίστοιχο στο Discord, οπότε θα μπορούν να βλέπουν το τι παίζουν οι φίλοι τους. Για παράδειγμα αν κάποιος παίζει Sea of Thieves στο Xbox One, μπορεί να επιτρέψει στους φίλους του στο Discord να δουν με τι ασχολείται και στη συνέχεια να αποφασίσουν αν θα ανοίξουν και τα δικά τους Xbox για να μετέχουν στη δράση. Πως όμως θα δουλέψει κάτι τέτοιο; Στο Xbox One, από το μενού Account Settings, επιλέξτε “Linked social accounts”. Εκεί θα υπάρχει η επιλογή να συνδέσετε το Discord account σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε από το Xbox ένα μοναδικό κωδικό, θα ανοίξετε το Discord app και θα τον εισάγετε στο Connections tab.



Από PC ή φορητή συσκευή, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δείτε μια επιλογή να συνδέσετε το Xbox account με το Discord account σας, μέσω του Connections tab στα User Settings. Θα επιλέξετε Xbox Live και θα κάνετε sign in στο λογαριασμό σας. Όταν ενεργοποιήσετε το permission, οι λογαριασμοί θα συνδεθούν μεταξύ τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*