Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα η κυκλοφορία του The Magic Order

*
Η Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer για το comic book που έχει τίτλο The Magic Order. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Mark Millar, ενώ τα σχέδια έχει αναλάβει ένας από τους καλύτερους του είδους, ο Olivier Coipel της Marvel (Thor, The Avengers, The Amazing Spider-Man). Το comic book θα είναι διαθέσιμο από 13 Ιουνίου. Σύμφωνα με την πλοκή, ζούμε σε ένα κόσμο όπου δεν έχουμε δει ποτέ κανένα τέρας και κάποιοι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλειάς μας. Η μαγεία συναντάει το ευρύ κοινό στο The Magic Order, καθώς πέντε οικογένειες μάγων που έχουν ορκιστεί να προστατεύσουν τον κόσμο για πολλές γενιές, θα πρέπει να παλέψουν με έναν εχθρό που τις διαλέγει μία μία. Τη μέρα ζουν ανέμεσά μας, όμως τη νύχτα μεταμορφώνονται σε μάγους που προστατεύουν το πλήθος από το σκοτάδι. Η σειρά The Magic Order θα κυκλοφορήσει σε έξι τεύχη και εκτός αυτού, η συνεργασία μεταξύ Netflix και Millar, αναμένεται να συνεχιστεί με τη μεταφορά στη μικρή οθόνη αρκετών ιστορίών του Millarworld. Πλέον, η συνδρομητική υπηρεσία διαθέτει τα δικαιώματα ενός τμήματος της πνευματικής ιδιοκτησίας του Mark Miller. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*