Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Nintendo Creators Program

*
Το όχι και τόσο δημοφιλές Nintendo Creators Program, που ξεκίνησε το Μάιο του 2015, πρόκειται να κατεβάσει ρολά στο τέλος Δεκεμβρίου 2018. Η αντίστοιχη ιστοσελίδα θα πάψει να λειτουργεί, από 20 Μαρτίου 2019. Η Nintendo δεν θα μετέχει στα κέρδη απο τα videos και τα livestreams και ταυτόχρονα προχώρησε στην έκδοση νέων οδηγιών ως προς το περιεχόμενο που δύναται να αποφέρει κέρδος. Σύμφωνα με αυτές, η Nintendo θα πρέπει να εγκρίνει την πλατφόρμα προβολής και σε αυτές περιλαμβάνονται το YouTube, το Twitch, το Twitter και πολλές άλλες. Επιπλέον, επιβάλεται ο σχολιασμός των video, μιας και όσα δεν έχουν δεν θα αποφέρουν κέρδη στους δημιουργούς. Ακόμα σημειώνεται ότι οι οδηγίες αυτές δεν αφορούν εταιρείες, παρά μόνο ανεξάρτητους παραγωγούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*