Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Yahoo Messenger

*
Τέλος εποχής για το Yahoo Messenger, με την υπηρεσία να κατεβάζει ρολά στις 17 Ιουλίου 2018. Η λειτουργία του ξεκίνησε το 1988, ένα χρόνο μετά τον Instant Messenger της AOL και η αρχική του ονομασία ήταν Pager. To 2015, όταν CEO της Yahoo ήταν η Marissa Mayer, λανσαρίστηκε μια νέα έκδοση του Messenger, με χαρακτηριστικά όπως η μαζική αποστολή φωτογραφιών, εύκολη πρόσβαση σε GIF's και λειτουργία remote-delete, παρόμοια με αυτή του Snapchat. Παρόλα αυτά, άλλες παρόμοιες εφαρμογές όπως τα WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Viber, Snapchat, Line και Telegram είχαν ήδη κατακτήσει την αγορά και το Yahoo Messenger δεν μπόρεσε ποτέ να βρει μια θεση ανάμεσά τους.

Μετά απο τις 17 Ιουλίου δεν θα υπάρχει η οποιαδήποτε πρόσβαση στο chat και το Yahoo ID θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται σε υπηρεσίες οπως Mail και Fantasy. Οι χρήστες έχουν ένα περιθώριο 6 μηνών για να κατεβάσουν το ιστορικό του chat τους, αν το επιθυμούν. Για να το κάνουν, θα πρέπει να πάνε πρώτα στο downloader request site της Yahoo, να κάνουν sign in, να επιλέξουν μια μέθοδο πιστοποίησης των στοιχείων τους, να επιλέξουν Download και στη συνέχεια να ορίσουν σε ποια διεύθυνση email επιθυμούν να σταλεί το σχετικό αρχείο. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί αν ο Messenger αντικατασταθεί άμεσα από άλλο προϊόν. Γνωριζουμε ότι η Yahoo έχει σε διαδικασία ανάπτυξης ένα group messaging app που ονομάζεται Squirrel. Αυτό υπάρχει μόνο σε beta μορφή και είναι για την ώρα διαθέσιμο μονάχα σε όσους έχουν προσκληθεί να το δοκιμάσουν. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*