Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος στο Disney+

*
Η Disney ανακοίνωσε πως σταματάει τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για όποιον καταναλωτή μπει τώρα στην πλατφόρμα Disney+. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες εβδομάδες πριν την εμφάνιση του Hamilton (που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιουλίου). Εκπρόσωπος του δικτύου μίλησε σε ιστοσελίδα του εξωτερικού και σημείωσε πως η τιμή που προσφέρεται αυτή τη στιγμή η συνδρομή, σε σχέση με το περιεχόμενο πάντα, είναι αρκετά προσιτή και ως εκ τούτου η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος δεν θα συνεχίσει να προσφέρεται. Σημειώνεται δε πως η Disney έχει σταματήσει ήδη να διαφημίζει αυτήν την δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για τους νέους χρήστες εδώ και εβδομάδες. Αντιθέτως, τόσο το Netflix, όσο και το Amazon Prime, συνεχίζουν να προσφέρουν ένα μήνα δωρεάν ακόμη και σήμερα και με αρκετά εκατομμύρια λογαριασμών ενεργά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*