Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος οι αγορές ταινιών από το PlayStation Store

*
Σε περίπτωση που προτιμάτε το PlayStation Store για την αγορά και ενοικίαση ταινιών και διαφόρων τηλεοπτικών προγραμμάτων, θα πρέπει σύντομα να αλλάξετε κατάστημα. Όπως ενημέρωσε η Sony μέσω ενός blog post, αυτού του είδους οι συναλλαγές παύουν από τις 31 Αυγούστου 2021. Ο λόγος είναι η κατακόρυφη άνοδος όσων εμπιστεύονται για τη διασκέδασή τους συνδρομητικές υπηρεσίες, αλλά και υπηρεσίες streaming τα έσοδα των οποίων προέρχονται από διαφημίσεις και είναι διαθέσιμες μέσω των συστημάτων PlayStation.

Όπως είναι λογικό ότι έχετε, αν έχετε αγοράσει ή θα αγοράσετε μέχρι την παραπάνω ημερομηνία, θα συνεχίσει να είναι προσβάσιμο από 1η Σεπτεμβρίου, μέσα από τα PlayStation 4, PlayStation 5, αλλά και φορητές συσκευές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*