Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Grammy Awards 2020 αποκλειστικά στην COSMOTE TV

*
Η 62η τελετή απονομής των βραβείων Grammy πλησιάζει και η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής θα προβληθεί, την Κυριακή 26/1 στις 03.00, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Λίγο πριν από την έναρξη της τελετής απονομής, οι τηλεθεατές θα μπουν σε μουσική διάθεση, μέσα από τη συναυλία Aretha! A Grammy Celebration for the Queen of Soul (01.20, COSMOTE CINEMA 2HD). Το αφιέρωμα στην αξέχαστη «βασίλισσα» της Soul μουσικής Aretha Franklin, πλαισιώνεται από μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως: Kelly Clarkson, Celine Dion, Jennifer Hudson, Alicia Keys, John Legend κ.α.




Στις 03.00, θα «μεταφερθούμε» στο Staples Center του Λος Άντζελες, όπου η οικοδέσποινα Alicia Keys θα δώσει το σήμα της έναρξης. Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής θα πραγματοποιηθεί από το COSMOTE CINEMA 1HD με ελληνικό σχολιασμό από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Claudia Matola και Γιώργο Μουχταρίδη, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE CINEMA 2HD με τον αυθεντικό ήχο. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους σε επανάληψη, την Δευτέρα 27/1 στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2 HD).

Τις περισσότερες υποψηφιότητες για φέτος συγκεντρώνει η τραγουδίστρια της ποπ Lizzo που διεκδικεί 8 βραβεία, ενώ ακολουθούν με 6 η Billie Ellish και ο ράπερ Lil Nas X. Ανάμεσα στους υποψήφιους βλέπουμε και άλλα ηχηρά ονόματα, όπως η Taylor Swift, η Ariana Grande, η Beyonce και ο Ed Sheeran. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*