Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime και στην Αθήνα

*
Μετά την Θεσσαλονίκη, η καινοτόμος εταιρεία Lime, με παρουσία σε 140 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ήρθε σήμερα στην Αθήνα για να προσφέρει υπηρεσίες έξυπνης κινητικότητας και να εξυπηρετήσει του πολίτες στις σύντομες διαδρομές τους μέσα στην πόλη. Η Lime προσφέρει ηλεκτρικά πατίνια τα οποία έχουν σύστημα GPS, ασύρματη τεχνολογία και αυτόματο κλείδωμα ενώ είναι διαθέσιμα σε όποιον έχει κατεβάσει την εφαρμογή της στο κινητό του. Μέσω της εφαρμογής ο πολίτης μπορεί να εντοπίσει το πιο κοντινό διαθέσιμο πατίνι, να το ξεκλειδώσει και να το χρησιμοποιήσει αφήνοντας το πατίνι στο τέλος της διαδρομής του. Το κόστος για το ξεκλείδωμα είναι 1 ευρώ και κάθε λεπτό διαδρομής κοστίζει επιπλέον €0.15, ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στάθμευσης.


 
Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime είναι ασφαλή και εύκολα στη χρηση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα, λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Το βράδυ συλλέγονται και επαναφορτίζονται. Στην Αθήνα θα είναι διαθέσιμα για όλους τους πολιτες σε κεντρικά σημεία της πόλης από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Πρόκειται για έναν έξυπνο τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη ο οποίος είναι καινοτόμος και φιλικός προς το περιβάλλον. Η τοπική ομάδα της Lime θα αναλάβει τη συντήρηση, επαναφόρτιση και τοποθέτηση του στόλου των ηλεκτρικών πατινιών στην πόλη.


H Lime βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Δήμο Αθηναίων για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες έξυπνης κινητικότητας στους πολίτες της Αθήνας. Στην πρώτη φάση η εταιρεία θα συλλέξει ανώνυμα συγκεντρωτικά στοιχεία και θα χαράξει με τον Δήμο μια στρατηγική για να βοηθήσει τους πολίτες να χαρούν την πόλη τους χωρίς το αυτοκίνητό τους, ειδικά στο κέντρο της πόλης. Όταν το σύστημα διαμοιρασμού δεδομένων ενεργοποιηθεί, η Αθήνα θα γίνει μια απο τις πρώτες πόλης της Ευρώπης που θα επωφεληθεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*