Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι είδαν περισσότερο το 2018 στο Nova on Demand οι συνδρομητές;

*
Η Nova προσφέρει εδώ και καιρό περιεχόμενο On Demand μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας μέσω της λειτουργίας Nova On Demand και τα στατιστικά που έδωσε για το 2018 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τι είδαν λοιπόν περισσότερο οι συνδρομητές της εταιρείας από τα blockbusters, τα ντοκιμαντέρ, τα ειδικά αφιερώματα και τα ψυχαγωγικά σόου;

Οι 5 πρώτες ταινίες σε θεάσεις ήταν οι εξής: The Communer (Ο Επιβάτης), Justice League, Wonder Woman, Spider-Man: Homecoming (Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του) και Murder on the Orient Express.


Οι 5 πρώτες παιδικές ταινίες σε θεάσεις ήταν οι εξής: The Boss Baby (Αρχηγός από κούνια), Ferdinand (Φερδινάνδος), The Son of Bigfoot (Ο γιος του Μεγαλοπατούσα), The Smurfs: Lost Village (Τα στρουμφάκια: το χαμένο χωριό) και Hotel Transylvania (Ξενοδοχείο για τέρατα).

Στο binge watching τηλεοπτικών σειρών ξεχώρισαν τα Castle Rock, Condor και A Very English Scandal, ενώ σε επίπεδο σειρών γενικότερα, οι συνδρομητές προτίμησαν τα The Handmaid’s Tale, Big Little Lies, The Good Doctor, Sharp Objects και True Detective.

Τέλος, όσον αφορά στις κλασικές ταινίες, τις προτιμήσεις του κοινού κέρδισαν οι: Casablanca, Gone With the Wind (Όσα παίρνει ο άνεμος) και A Clockwork Orange (Το κουρδιστό πορτοκάλι).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*