Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Official PlayStation Magazine μετονομάστηκε σε Play Magazine

*
Το Official PlayStation Magazine μετονομάστηκε σε Play Magazine, γεγονός που σηματοδοτεί το τέλος μίας ολόκληρης εποχής. Το OPM, που κράτησε συντροφιά στο αναγνωστικό του κοινό για περίπου 25 χρόνια, ήταν το τελευταίο- επίσημο- περιοδικό για κονσόλες στη Μ. Βρετανία, έπειτα από το Official Nintendo Magazine που σταμάτησε να κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2014 και το Official Xbox Magazine, που βρέθηκε για τελευταία φορά στα ράφια των καταστηματων τον Μάρτιο του 2020.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με τη Sony, η ομάδα που είχε την ευθύνη της έκδοσης αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα της απόσυρσης Official PlayStation Magazine. Όμως η προσπάθειά τους συνεχίζεται με το Play Magazine, που διατηρεί την ίδια συντακτική ομάδα με επικεφαλής τον Ian Dean.


Το Official PlayStation Magazine πρωτοκυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1995, όταν ήρθε στην Ευρώπη το original PlayStation. Την εποχή που ήταν στις δόξες του, δηλαδή στα τέλη της δεκαετίας του '90, πουλούσε περίπου μισό εκατομμύριο αντίτυπα κάθε μήνα. Το τελευταίο διάστημα, ο αντίστοιχος μέσος όρος είχε πέσει στα 21.117.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*