Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το AC: Unity θα βοηθήσει στην αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων

*
Η σκέψη όλης της ανθρωπότητας δεν μπορεί παρά να γυρίζει με θλίψη στη χθεσινή τραγωδία της πυρκαγιάς που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του εμβληματικού καθεδρικού ναού της πρωτεύουσας της Γαλλίας, της Παναγίας των Παρισίων. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα σχέδια και οι προσπάθειες αναστήλωσης και στην όλη αυτή πανστρατιά, φαίνεται ότι βασικό ρόλο θα παίξει και η δουλειά που πραγματοποίησε η Ubisoft στο Assassin’s Creed: Unity, φτιάχνοντας το πλήρες τρισδιάστατο μοντέλου του ναού. Πέρα από άλλες τρισδιάστατες απεικονίσεις που έχουν γίνει –με λέιζερ- από άλλους ειδικούς, είναι σίγουρο ότι και τα σχέδια της Ubisoft θα ληφθούν υπόψη. Όσοι έχετε παίξει τον τίτλο της Ubisoft ξέρετε ότι μπορείς να σκαρφαλώσεις εντός και εκτός του ναού στη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δεν θα ήταν εφικτό εάν δεν είχε γίνει μια όσο το δυνατόν πιο πιστή, αντιγραφή του.



Μάλιστα η Caroline Miousse από τη Ubisoft δήλωσε στο Verge: «Στην περίπτωση της Παναγίας των Παρισίων, που ήταν με διαφορά το μεγαλύτερο κτίριο του παιχνιδιού, αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε μια εκδοχή του καθεδρικού ναού που ουσιαστικά δεν υπήρχε εκείνη την εποχή». Η Miousse που ήταν υπεύθυνη level design στο Unity, πέρασε κυριολεκτικά χρόνια μελετώντας όλες τις λεπτομέρειες του κτιρίου. Μελέτησε φωτογραφίες για να μιμηθεί σωστά την αρχιτεκτονική και δούλεψε με τους υπόλοιπους προγραμματιστές για να διασφαλίσει ότι έως και τα τούβλα θα ήταν στη σωστή τους θέση. Αλλά είπαμε, σε κάποιο Ελληνικό μέσο μπορεί να διαβάσουμε ότι για την πυρκαγιά έφταιγαν τα Videogames. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*