Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Amazon Music Unlimited και στην Ελλάδα

*
H Amazon ανακοίνωσε πως η υπηρεσία streaming μουσικής της, το Amazon Music Unlimited, μαζί με το ηχείο Amazon Echo θα κυκλοφορήσουν σε 28 νέες αγορές, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν να αποκτήσουν -έναντι μηνιαίας συνδρομής- πρόσβαση σε πάνω από 40 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια, εκατοντάδες playlists και online μουσικούς σταθμούς μέσω του σχετικού app που είναι διαθέσιμο σε iOS και Android ή μέσω του desktop PC τους. Ακόμη, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και μέσω του Amazon Echo που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε αυτές της αγορές με αγορές μέσω του επίσημου site της Amazon. To Amazon Music Unlimited προσφέρει τρία συνδρομητικά πακέτα, το Echo Plan (2,99€/μήνα), το Individual Plan (6,99€/μήνα) και το Family Plan (10,49€/μήνα).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*