Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Apple Music θα προσφέρει Dolby Atmos και lossless streaming

*
Η Apple ανακοίνωσε Spatial Audio με Dolby Atmos και lossless streaming στο Apple Music. Η νέα γενιά ήχου του Apple Music έρχεται στους συνδρομητές του τον Ιούνιο του 2021 δίχως επιπλέον χρέωση. Το Spatial Audio δίνει την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή μουσική εμπειρία για τους fans τους με πολυδιάστατο και καθαρό ήχο. Επιπλέον, τουλάχιστον 75 εκατομμύρια κομμάτια θα είναι διαθέσιμα με Lossless Audio, με το οποίο οι χρήστες θα ακούν τα κομμάτια όπως ακριβώς ηχογραφήθηκαν στο στούντιο.

Σύμφωνα με τον Oliver Schusser, vice president της Apple Music and Beats, ο κατάλογος περιέχει μεταξύ άλλων καλλιτέχνες όπως J Balvin, Gustavo Dudamel, Ariana Grande, Maroon 5, Kacey Musgraves και The Weeknd.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*