Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το FaceTime έρχεται σε PC και Android μέσω web app

*
Όταν το iOS 15 κυκλοφορήσει, αργότερα μέσα στο χρόνο, θα φέρει αρκετές αναβαθμίσεις στο FaceTime. Όπως ανακοίνωσε ο Craig Federighi της Apple στο WWDC 2021, μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι πως το FaceTime θα λειτουργεί στα Android και Windows PC μέσω shareable links που θα μπορείτε να στείλετε σε φίλους και συγγενείς. Η ίδια λειτουργία θα σας αφήνει να προγραμματίσετε κλήσεις στέλνοντας link νωρίτερα. Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν ένα νέο grid interface, το portrait mode που θα θολώνει το background και το audio toggle που θα σας επιτρέπει να ελέγξετε αν το μικρόφωνο του iPhone θα ηχογραφεί μόνο την φωνή σας ή και τους ήχους γύρω σας.

Τέλος, η Apple παρουσίασε το SharePlay. Με αυτό θα μπορείτε να δείτε ταυτόχρονα με τους φίλους σας την αγαπημένη σας σειρά ή ταινία ή να ακούσετε ένα τραγούδι. Μερικές από τις εφαρμογές που θα υποστηρίζουν SharePlay θα είναι οι Disney+, HBO Max, Apple Music, Apple TV και Twitch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*