Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook Dating ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα

*
Το Facebook ανακοίνωσε πως ξεκινάει η λειτουργία του Facebook Dating στην Ελλάδα και αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες. Η υπηρεσία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2018 και μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει 1,5 δισεκατομμύριο επαφές σε 20 χώρες. To λανσάρισμα στην αγορά της Ευρώπης ήταν προγραμματισμένο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ωστόσο μετά από θέματα που υπήρχαν με τα προσωπικά δεδομένα από τις Αρχές της Ιρλανδίας, η εξέλιξη αυτή πήγε πίσω. Το Facebook Dating app επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που έχει στο λογαριασμό του και να τα κάνει προσβάσιμα σε όποιον θέλει.



Μέσω επιλογών, μπορείτε να εμφανίζεστε σε φίλους ή όχι μέσω της Secret Crush list, ενώ η πλατφόρμα θα υποστηρίζει πλέον και τα virtual ραντεβού μέσω κάμερας. Πέραν της Αγγλίας και της Ελλάδας, το Facebook Dating ήρθε επίσημα σε Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία. Κροατία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Λετονία, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Ισπανία και Ελβετία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*