Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook βελτιώνει την ασφάλεια των λογαριασμών των χρηστών

*
Το Facebook υπόσχεται να κάνει πιο ισχυρή την ασφάλεια των λογαριασμών των χρηστών ύστερα από το hack του 2018, το οποίο άφησε εκτεθειμένα τα στοιχεία 29 εκατομμυρίων χρηστών. Η εταιρεία πρότεινε ένα διακανονισμό απέναντι σε σχετική αγωγή που της επιβλήθηκε, σύμφωνα με τον οποίο θα προσέχει πολύ περισσότερο ύποπτη δραστηριότητα γύρω από τα ψηφιακά tokens πρόσβασης, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους.

Φυσικά δεν είναι σίγουρο πως ο διακανονισμός αυτός θα περάσει. Αυτό εξαρτάται από το δικαστή William Alsup, ο οποίος, πριν από μερικούς μήνες, απαγόρεψε στους ενάγοντες να ζητήσουν οικονομική αποζημίωση, αφού απεδείχθη πως ο κύριος ενάγοντας δε χρειάστηκε να πληρώσει έξοδα σχετικά με το πλήγμα από το hack.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*