Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook δοκιμάζει τη δυνατότητα αξίωσης δικαιωμάτων σε φωτογραφίες από χρήστες

*
Το Facebook ετοιμάζει ένα νέο τρόπο να επιτρέπει στους χρήστες του να δηλώνουν την ιδιοκτησία των εικόνων που δημοσιεύουν, ενώ θα τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για κατέβασμα κάποιας εικόνας που τους ανήκει, αλλά δεν έχει δημοσιευτεί από τους ίδιους. Η εταιρεία αποκάλυψε το Rights Manager for Images, ένα εργαλείο που μας βοηθά να ανιχνεύσουμε το που εμφανίζονται οι εικόνες μας στο Facebook και στο Instagram. Για αρχή το Facebook δοκιμάζει το νέο αυτό χαρακτηριστικό με επιλεγμένους συνεργάτες του.

Για να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο αυτό, οι creators θα πρέπει να κάνουν upload το αρχείο CSV της εικόνας τους και του metadata της. Αυτά κάνουν ακριβές το που ανήκουν τα copyrights της. Το Rights Manager for Images αναμένεται να είναι πολύ χρήσιμο, ιδιαίτερα στο Instagram, όπου συνηθίζεται μια εικόνα να δημοσιεύεται από πολλούς λογαριασμούς. Ο κάτοχος των copyrights μιας εικόνας θα μπορεί να κάνει αίτημα να διαγραφεί η εικόνα του από άλλους λογαριασμούς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*