Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook ενοποιεί πλέον το Messenger σε Facebook και Instagram (video)

*
Το Facebook ανακοίνωσε πως αρχίζει πλέον να ενοποιεί τα messaging apps σε Facebook και Instagram για να δημιουργήσει μια κοινή πλατφόρμα. Τα νέα εργαλεία που θα αποκτήσει πλέον (με αυτόν τον τρόπο) το Instagram Messaging θα είναι η εξαφάνιση μηνυμάτων, τα selfie stickers, τα custom emojis, τα χρώματα στο chat, νέους τρόπος για μπλοκαρίσματα μηνυμάτων, αλλά και την ενσωμάτωση του Watch Together. Οι χρήστες που δεν το επιθυμούν θα μπορούν να απορρίψουν το update, ενώ με την ενοποιημένη πλατφόρμα θα γίνεται και ταυτόχρονη αναζήτηση παντού για οποιοδήποτε όνομα. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα διατεθεί το χαρακτηριστικό σε όλους, οπότε δείτε απλά περισσότερα μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*