Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook θα κατεβάζει πλέον άμεσα τα fake news για τα εμβόλια κατά του COVID-19

*
Σε μια προσπάθεια να μειώσει τα fake news γύρω από τα εμβόλια κατά του COVID-19, το Facebook ανακοίνωσε πως θα κατεβάζει πλέον άμεσα όλα τα posts που περιλαμβάνουν ψευδείς πληροφορίες. Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η δημοφιλής πλατφόρμα επεκτείνει συνεχώς τα εργαλεία που σαρώνουν τους λογαριασμούς χρηστών και σελίδων και ανιχνεύει πιο άμεσα όλες τις σχετικές λανθασμένες πληροφορίες. Μέσα στις πιο δημοφιλείς ψευδείς αναρτήσεις για τον COVID-19 περιλαμβάνονται αυτές που λένε πως είναι δημιούργημα επιστημόνων, πως είναι πιο ασφαλές να αρρωστήσει κανείς από το να κάνει το εμβόλιο ή πως και το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει αυτισμό. Μάλιστα, η εταιρεία σημειώνει πως θα απενεργοποιεί σελίδες και groups που συνεχίζουν να παραβιάζουν σχετικά τους όρους του. Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές αλλαγές για τα COVID-19 Facebook Posts εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Το επιτέλους μου άρεσε. Όλο το εμβόλιο είναι fake news, αποφασίσαμε και διατασσουμε και τι θα επιτρέπεται να λέει ο κόσμος. Στη χούντα πιο ελεύθεροι ήταν οι άνθρωποι.

*