Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook θα σας ενημερώνει αν πάτε να μοιραστείτε νέα που δεν είναι «φρέσκα»

*
Το Facebook θα ενεργοποιήσει σύντομα μια λειτουργία που θα ενημερώνει τον χρήστη πως τα νέα που πάει να ποστάρει κάπου δεν είναι «φρέσκα». Κάτι τέτοιο σημαίνει πως αν πάτε να δημοσιεύσετε ένα άρθρο που δεν είναι επίκαιρο ή έχει αναρτηθεί στην σχετική πηγή πριν αρκετό χρονικό διάστημα, στο κάτω μέρος της οθόνης σας θα δείτε ένα ειδικό pop-up σαν αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία του άρθρου μας. «Τους τελευταίους μήνες ανακαλύψαμε μέσω ερευνών ότι είναι σημαντικό για την άποψη που θα σχηματίσει ένας χρήστης το πόσο επίκαιρο είναι ένα άρθρο», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του τμήματος Feed και Stories, John Hegeman. Οπότε, θα έχετε άλλο ένα εργαλείο στα χέρια σας για να κατανοήσετε καλύτερα το τι δημοσιεύετε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*