Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook σχεδιάζει την ενοποίηση των WhatsApp, Instagram και Messenger

*
Το Facebook σκοπεύει στην ενοποίηση των τριών πιο διάσημων υπηρεσιών messaging του, δηλαδή του WhatsApp, του Instagram και του Messenger. Σύμφωνα με αναφορές των New York Times, ο chief executive του Facebook Mark Zuckerbers ζήτησε από τους developers να ξαναφτιάξουν τις τρεις υπηρεσίες στα πιο βασικά τους επίπεδα με σκοπό να δημιουργηθούν οι υποδομές για να καταστεί εφική η αποστολή μηνυμάτων μεταξύ των τριών εφαρμογών – όχι τη δημιουργία μιας εφαρμογής που θα περιέχει και τις τρεις. Η διαδικασία αυτή απαιτεί ειδική κρυπτογράφηση, όπως χρησιμοποιείται στο Whatsapp, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μηνυμάτων και να μην μπορούν να διαβαστούν από τρίτους. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα φανεί χρήσιμο σε όσους επιθυμούν να στείλουν μηνύματα από το Messenger σε φίλους τους στο WhatsApp ή το Instagram που δεν έχουν λογαριασμό Facebook. Η ενοποίηση αυτή αναμένεται στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*