Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fallout Shelter γίνεται επιτραπέζιο παιχνίδι

*
To Fallout Shelter φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή του και σε επιτραπέζιο game, από την Fantasy Flight, μέσα στο 2020. Το Fallout Shelter: The Board Game βρίσκει τους παίκτες σε ένα Vault αρκετά κάτω από το έδαφος και τους καλεί να οργανωθούν για να αναλάβουν έναν ολόκληρο όροφο. Στόχος τους είναι να ανταγωνιστούν για να δημιουργήσουν τους πιο χαρούμενους Vault citizens, αλλά και να γίνουν οι επόμενοι Overseers. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ένα lunchbox και το art είναι αρκετά ενδιαφέρον. Όπως ακριβώς και στο videogame, πολλά μπορούν  να συμβούν κατά τη διάρκεια της δράσης, οπότε και οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα. Θα μπορούν μάλιστα να βγουν και εκτός Vault για να βρουν προμήθειες.

Το Fallout Shelter: The Board Game θα κυκλοφορήσει του χρόνου και σε μια τιμή κοντά στα 40 δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*