Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Horizon: Zero Dawn γίνεται comic από την Titan Comics

*
Το Horizon: Zero Dawn είναι το επόμενο videogame που μεταφέρεται σε comic από την Titan Comics. Την ευθύνη του σεναρίου έχει η Anne Toole και η ιστορία του comic θα εξερευνά τα όσα έγιναν μετά τα γεγονότα του αρχικού game. Η Toole είναι γνωστή για τη δουλειά της στο game, καθώς και σε τίτλους όπως τα Days Gone και The Witcher, ενώ έχει εμπλακεί μέχρι και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το “Days of our lives”. To illustration του comic θα γίνει από την Ann Maulina και θα παρακολουθήσουμε την hunter Talanah να αναζητά τι έχει προκαλέσει την εξαφάνιση της Aloy. Στο ταξίδι της θα έρθει αντιμέτωπη με ένα νέο είδος φονικών μηχανών. Το πρώτο τεύχος του comic αναμένεται στις 22 Ιουλίου του 2020 στην τιμή των 4 δολαρίων και μπορείτε να δείτε το εξώφυλλό του στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*