Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Humble Bundle θέλει να σας κρατήσει στο σπίτι με το Software Bundle: Work Remote

*
Το Humble Bundle έρχεται για τα καλά να μας κρατήσει στο σπίτι μας όσο διαρκεί η καραντίνα με το νέο του Software Bundle: Work Remote. Το Software Bundle: Work Remote περιλαμβάνει μπόλικα games για το Steam και προγράμματα σε μοναδικές τιμές για την συλλογή σας. Το Humble Software Bundle: Work Remote θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 6 Μαρτίου και τα έσοδα του θα στηρίξουν το έργο φιλανθρωπικών οργανισμών, ενώ παράλληλα όσοι το αγοράσουν θα λάβουν -10% για τον πρώτο μήνα στο Humble Choice (ισχύει μόνο για τους νέους συνδρομητές).



Το bundle περιλαμβάνει τα εξής:
- Με 1€ και άνω θα μπορείτε να αποκτήσετε τα: Parallels Access (συνδρομή ενός έτους), King of Dragon Pass και Evernote Premium (συνδρομή τριών μηνών).
- Με 11,13€ και άνω μαζί με τα παραπάνω θα μπορείτε να αποκτήσετε τα: Warhammer 40,000: Space Wolf, Warhammer 40,000: Space Wolf - Fall of Kanak, Warhammer 40,000: Space Wolf - Sentry Gun Pack, Livedrive Backup (συνδρομή έξη μηνών) και Todoist Premium (συνδρομή τριών μηνών).
- Με 18,50€ και άνω μαζί με τα παραπάνω θα μπορείτε να αποκτήσετε τα: Encrypt.me (συνδρομή ενός έτους), WordPerfect Office X9 - Home & Student Edition, Twist Unlimited 150$ credits για νέους συνδρομητές και 100$ σε υπάρχων χρήστες, 1Password Families & Teams (συνδρομή έξη μηνών), Action! (συνδρομή εφόρου ζωής), DisplayFusion, Dreamfall: The Longest Journey, INSOMNIA: The Ark, Warhammer 40,000: Space Wolf - Saga of the Great Awakening και Warhammer 40,000: Space Wolf - Sigurd Ironside. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*