Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Instagram λανσάρει το Security Checkup για όσους έχουν πέσει θύμα hacking

*
Το Instagram παρουσίασε το νέο security check για όσους έχουν πέσει θύματα hacking στο παρελθόν. Άτομα τα οποία έχασαν τους λογαριασμό τους θα δούν ένα prompt όταν συνδεθούν ξανά για το αν θέλουν να ξεκινήσουν ένα security checkup. Μερικά από τα βήματα αυτού το checkup περιλαμβάνουν επιβεβαίωση άλλων λογαριασμών που μοιράζονται τα login information, παρακολούθηση του login activity και ενημέρωση των πληροφοριών ανάκτησης λογαριασμού.

Επιπλέον, το Instagram προσπαθεί να ενσωματώσει two-factor authentication μέσω του WhatsApp. Μέχρι στιγμής η επαλύθευση δύο παραγώντων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω authenticator app ή αριθμό τηλεφώνου.

Τέλος, η εταιρία προειδοποίει όλους τους χρήστες να μην μοιράζονται τα στοιχεία τους σε DMs που λαμβάνουν από ψεύτικους λογαριασμούς και πως το ίδιο το Instagram ενημερώνει για το οτιδήποτε συμβαίνει μόνο μέσω email.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*